San Sebastian tapas & vinbar er sentralt plassert på torget i Trondheim. Restauranten ligger på gateplan med 110 sitteplasser inne og 60 plasser ute. I restauranten kan gjestene velge mellom lunsj og større tapasmenyer. San Sebastian tapas & vinbar er en gjennomført kulinarisk totalopplevelse som hensetter kunden til sydligere breddegrader. Konseptet fokuserer på gode matopplevelser, ferske råvarer og lun, spansk atmosfære. Filosofien bygger på kvalitetsbevisste kokker og et kjøkken som stiller høye krav til råvarene. Målet er å gi gjestene en smaksopplevelse med tydelig inspirasjon fra Baskerland og Rioja-distriktet i Spania. Vi har valgt å gi interiøret et fyrrig spansk temperamentet med kraftige varme farger og store dekorelementer i en nordisk kontekst. De ulike elementene gir restauranten mangfold og vitalitet.
Oppdragsgiver: NITU AS
Kontaktperson: Steinar Hyll
Adresse: Kongens gate 16, 7011 Trondheim
Oppdragstype: Prosjektering av tapasrestaurant
Rolle: Prosjekterende interiørarkitekt
Størrelse: 340 m2
Ferdigstilt: 2012 og utvidelse i 2016