Røft rotisseri ligger på Trondheim Sentralstasjon med inngang fra gangbroen som forbinder bysentrum med sjøsiden. Området er preget av utbygging, og mange mennesker passerer og oppholder seg her i løpet av dagen. Målgruppen for konseptet er reisende, folk som arbeider i nærheten og de som er ute på restaurant om kvelden. Restauranten har 170 sitteplasser. Her serveres lunsj, fast track/take away og main course.
Vi har latt innredningen avspeile matkonseptet «røft, rått og ekte». Arealene er delt opp i soner som overlapper hverandre. Enten du er på gjennomreise, har en forretningslunsj, eller kommer med vennegjengen, finner du en komfortabel plass. Røft rotisseri er et pulserende møtested. Materialkonseptet er en miks mellom amerikansk diner, gammelt håndverks- og industrirelaterte detaljer, og reiseeffekter.
Oppdragsgiver: NITU AS
Kontaktperson: Steinar Hyll
Adresse: Sjøgangen 6, 7011 Trondheim
Oppdragstype: Prosjektering av restaurant
Rolle: Prosjekterende interiørarkitekt
Størrelse: 350 m2
Ferdigstilt: 2016