Restaurant 5 bord ligger i første etasje i en eldre hjørnegård og har 5 bord med kapasitet til 24 gjester. Konseptet er gastronomisk restaurant med fokus på råvarer og utvalgte viner. Her bestiller gjestene bord i god tid og lar seg forføre av kokkens kunster. Avstand mellom det åpne kjøkkenet og bordene er svært kort og inviterer til dialog når maten tilberedes. Gjestene opplever å være med i kjøkkenet.
Vi skapte et interiør som både er overaskende å komme inn i og som gjenspeiler det faglig høye nivået til kjøkkenet. Som en kontrast til bygningens tradisjonelle, rustikke og skakke karakter har vi gitt interiøret et presist og enkelt uttrykk. Dempede farger og materialbruk underordner seg det som serveres på fatene.
Oppdragsgiver: 5 bord
Adresse: Dronningens gate 37, 7012 Trondheim
Oppdragstype: Innredning av gastronomisk restaurant
Rolle: Prosjekterende interiørarkitekt
Størrelse: 100 m2
Ferdigstilt: 2007